Science_chemistry_icon

Gjimnaz Shkencor Natyror

Kur shkenca mësohet sipas metodikave moderne bëhet më e bukur dhe më tërheqëse për nxënësit
Më shumë
prd_sb885ix_col_pre_faceLeft-2kidsInUse

Një infrastrukturë moderne

SmartBoard në çdo klasë, laboratorë, mësimdhënës të kualifikuar; garancioni i madh për një të ardhme më të mirë.
Më shumë
Seedling

“Një vatër e dijes dhe vlerave”

Gërshëtim i suksesshëm i shkencës me vlerat universale e morale, nxënës të formuar në personalitet dhe të dobishëm për shoqërinë.
Më shumë
25
Medalje ndërkombëtare

Fitoni njërin nga dhjetëra Bursat

Aplikoni tani

160
Nxënës aktual

Eventet

Eventet edukative në rradhë...

Shihni të gjitha
11
March, 2017
12322452_945502425485159_2225914805400215278_o
Finalja EUREKA-4
11:00 am - 12:00 am
Gjimnazi Hasan Nahi

NJOFTOJMË TË GJITHË FINALISTËT E EUREKA 4 SE FINALJA DO TË MBAHET MË 11 MARS NË ORA 11:00 NË GJIMNAZIN “HASAN NAHI”. Finalistët duhet...

14
March, 2017
1536701_998722223496512_3579779541503732425_n
Ceremonia e çmimeve EUREKA-4
11:00 am - 12:00 am
Hotel Emerald

Ceremonia e ndarjes së cmimeve do te mbahet ne Hotel EMERALD, me date 14 Mars 2017, ne ora 11:00. Te gjithe te interesuarit jane...